Licht op Lunoo

 

Als Belgische verlichtingsfabrikant vinden we lichtbeleving het belangrijkste element. Het jasje, dat het licht verpakt, moet er natuurlijk ook mooi uit zien maar het licht zelf zorgt voor alles. Met onze verlichting willen we de leukste winkelervaring, het gezelligste diner of de beste werksfeer creëren. Daarom fabriceren we niet enkel armaturen maar bieden we als service lichtplanning aan en werken we op projectmatige basis. We stappen graag mee in het verhaal van jouw winkel, jouw kantoor, jouw restaurant, … en bedenken er de gepaste verlichting bij.

 

“Ook al zijn mensen het zich niet bewust,
als licht en beleving er niet zijn, missen ze het”

It's made for you

Lichtplanning

Zowel aan de architect, de installateur of de projectmanager van het bouwproject leveren we lichtberekeningen en lichtplannen. Op basis van het gebouw, het interieur, het budget en specifieke wensen maken onze lichtarchitecten een lichtstudie en tekenen ze een plan uit op maat. 

Om samen een perfect project te realiseren, geloven we sterk in:

 

Maatwerk

Een andere kleur, een ander materiaal, een specifieke lichtoplossing? Elk verlichtingsvoorstel gebeurt op maat van het project. Bieden de standaardproducten geen antwoord? Dan zoeken we naar ander wegen. Via een aanpassing aan een bestaand product of een volledig nieuwe ontwikkeling.

 

Contacteer ons voor een plan op maat

lichtplanning

lichtplanning 2

It’s made in Belgium

R&D

In de snel evoluerende lichttechnologieën, verdiepen de R&D’ers zich in de laatste innovaties om aan de lichteisen van de klant te voldoen.

Het design zelf moet een perfect match vormen tussen esthetiek en functionaliteit. We denken aan de eindklant die een perfect lichtbeeld en een mooi product wenst, maar ook aan de elektricien voor wie het installatiegemak primeert.

 

Productie

De assemblage van de verlichtingstoestellen wordt in België uitgevoerd. Onze medewerkers worden erop getraind om alles perfect aan te leveren, de armaturen te controleren en te testen. Op elke assemblageplaats staat de nodige testapparatuur.

Waarvoor we geen eigen efficiënte oplossing in huis hebben, doen we beroep op zorgvuldig geselecteerde partners. Bij voorkeur ook in België of Europa.

 

Standaard en op maat gemaakte verlichting

Naast het standaard gamma aan verlichting, bieden we ook de mogelijkheid om verlichting op maat van jouw project te realiseren.

Verlichting op maat van de klant
Verlichting op maat van de klant

Showroom

Onze lichtadviseurs nemen je graag mee op ontdekking in onze experience showroom en productenshowroom.

 

See the light, feel the light, experience the light

In de experience showroom word je ondergedompeld in de mogelijkheden van licht. Je kan er verschillende lichtkleuren en gradenbundels vergelijken, de effecten van het licht zien en ervaren in levensechte settings, … Kom mee naar de fashion store, de bureau- en vergaderruimte, het café/restaurant, de supermarkt, de voedingswinkel of de meubelwinkel.

Wil je het effect weten op je eigen producten? Dat kan! Breng je eigen producten mee en we maken een installatie op maat van jouw producten. Zo ben je zeker dat je de juiste keuze maakt!

 

Productenshowroom

Aan het twijfelen aan designs? In de productenshowroom presenteren we elke armatuur uit ons gamma. En wie weet, heb je wel het geluk op een sneak-preview van aankomende producten.

 

Maak een afspraak

PDF is being generated!